2018 Olle Broberg Linder

Han hade kompisarna med sig på pallen

Olle hade nyss lämnat förskolan på Skogsbacken och var nu vuxen nog för att börja nollan till hösten. På förskolan var han i samma dagisgrupp som Gustav Hedlund och Alfred Rådström. Killar som han skulle träffa på igen i finalen av Trampbilsrallyt 2018.

Det var en taggad Olle som med sina föräldrar och flera anhöriga ivirgt väntade på sin tur att få sätta sig i trampbilen och köra sitt kvalheat. Olles morbror är en lycklig innehavare av en Jonnybil och den hade Olle fått låna och träna med. Första gången han satt upp i en Jonnybil var förresten i samband med Våryran i Torsby där Torsby Rotary inbjuder 5 – 6 åringar att prova på och testa Jonnybilen.

Iförd trampbilsrallyt T-shirt entrade Olle Jonnybilen i heat nr 6 efter en evighet av väntan att få köra. Det gjorde han med bravur och vann kvalet enkelt – klar för final!

Den väntan blev inte lång för ganska snart var det klart för final – och döm av förvåning där i finalheatet träffade han på Gustav och Alfred från Skogsbackens dagisgrupp. Tre ivrigt kämpande kompisar – hur skulle detta gå?

Som rubriken säger så vann Olle med Gustav som tvåa och Alfred som trea. M.a.o. dagisgruppen från Skogsbacken sopade banan och tog rubbet på pallen.

Stor glädje i familjen Broberg Linder och vid hemkomsten var det jubel då Olle iförd medalj och nyvunnen raceroverall samlades för att fira tillsammans fira midsommar och vinnaren av Trambilsrallyt 2018. Overallen aningen stor men T-shirten ”jag vann trampbilsrallyt” satt perfekt.

Olles intressen är framför allt fotboll, innebandy, slalom. Hemma kelar han gärna med sin dvärghamster.

På frågan om bilintresset så kom svaret att morfars Mitsubischi ”dä ä bil dä”!