2016 Marcus Karlstam

!cid_9A4EC5FB4FE94FBEAE4ECB71B8ED1D8B@TonesDator

Marcus Karlstam 2016 års segrare i Trampbilsrallyt.

Klar segrare i det traditionella trampbilsrallyt på Midsommarafton i Torsby blev Marcus Karlstam från Sysslebäck. Han vann klart sitt heat och likaså finalen. I årets startfältet fanns tävlande från Hamburg, Åsnes i Norge, Stockholm, Karlskoga, Karlstad, Ekshärad, Sunne med flera orter.

Marcus som i höst börjar ”nollan” på Kvistbergsskolan var stormförtjust i resultatet och de fina priser som han fick. Direkt efter rallyt bar det av till kusinen Arvid i Oleby och där kom segraroverallen på och där blev det tillfälle för nära och kära att gratulera, fotografera och fråga hur känns det…?

Hemma i Sysslebäck har han en trampbil som servas noggrant. En bil som pappa Eric lekte med som barn. Det är fler än Marcus i familjen som så småningom siktar mot kommande trampbilsrally. Andra intressen Marcus har är att vintertid åka skidor och även skytte intresserar.

Marcus har planer att som pappa Eric att bli traktorförare eller kanske mamma Erikas idrottslärarroll det får framtiden visa. Marcus ser fram emot att midsommarafton 2017 återkomma till firandet i Torsby och då berätta om ”året på tronen”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *