1975 Arne Rådström

Född 1969 och vann 1975

Har i alla tider bott och verkat i Torsby. Jobbar som maskinförare i egen firma.

Kort beskrivning om hur loppet genomfördes: Det jag kommer ihåg är att jag styrde med en hand, speakern pratade om att jag liknade Ronnie Pettersson i mitt körsätt.. Jag körde rallyt två år första året åkte vi runt torget, det andra året då jag vann körde vi längs Kyrkogatan.

Vinsten bestod av en trampbil med frontlastare och kärra.

Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT för Dej?: Rallyt tror jag har betytt en hel del, det kommer alltid tillbaka trevliga minnen varje år vid midsommar. Minnet att få gå upp på podiet och ta emot bilen med frontlastare och kärra glömmer jag aldrig! Arne har sett till att hans tre barn har deltagit i trampbilsrallyt. Två av dem har gått till final men ingen har nått pappas fina resultat. Arne känner på sig att hans tidiga kontakt med trampbilsrallyt har följt honom genom livet.

Dels i jobbet som förare av skördare i sitt företag Torsby Skogs AB och dels i fritidsintresset som rallybilsförare. Arne kör rally i Sverigeserien Volvo Original, tillsammans med kartläsaren Kent-Ola Björklund. I skrivande stund leder han serien då en tävling återstår. Endast i det närmaste ett haveri i sista tävlingen kan ta SM-bucklan från Arne och hans kartläsare Kent-Ola. Sista tävlingen går den 13 oktober i Västerås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *