2002 Simon Jansson

Född 1996 och vann 2002.

Bodde då i Torsby. Idag i Borås. Studerar första året i Borås på en utbildning i spel och design. I syfte att få en utbildning där han så småningom skall utveckla och även designa dataspel. Naturligtvis är detta med dataspel det stora fritidsintresset för konstnärlige Simon som har stora anlag att rita och måla.

Kort beskrivning om hur loppet genomfördes: ”Hemma på gården hade vi en gammal trampbil. Ett arvegods från mammas barndom. Denna hade jag och kompisarna tränat med en hel del.” ” I kvalheatet ledde jag cirka halva sträckan, blev omkörd av kompisen Denic Ryen men med de sista metrarna kvar till mål körde jag om och vann. I finalen vann jag före en gosse från Karlstad utan några som helst problem.”

Vinsten bestod av: Prydnadsbil och diverse andra prylar. Bl.a.
raceroverall. Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT för Dej?: Simon berättar att han blev både stolt och glad. Likaså föräldrarna. Lite smolk i bägaren var att pappa Stefan som hastigt skulle fara hem och hämta videokameran inte hann tillbaks förrän Simon var på upploppet. Det blev inget filmat. Inte ens från segeryran.

Simons besök på trampbilsrallyt de senaste åren har varit något enda. Lovar bättring och skall med säkerhet finnas på plats då rallyt jubilerar.

Att vara ett kort i Trampbilsleken konstaterat Simon kort och
gott: ”Det är väl bra.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *