2007 Rickard Nordahl

Född 2001 och vann 2007.

”Bor i Torsby och gjorde så också då jag vann trampbilsrallyt.” Studerar, elev i åk 5 på Holmesskolan.

Framtidsplanerna är att bli fotbollsproffs. Skulle inte det bli genomförbart skall Rickard studera juridik med ambitionen att bli advokat.

Kort beskrivning om hur loppet genomfördes: Familjen var osäker på om Rickard ville åka, men eftersom storebror William år 2004 hamnat på prispallen i detta anrika rally så bestämde sig Rickard för att ställa upp. Ovan eftersom han aldrig kört trampbil. Kunde William nå prispallen så ville även Rickard göra det.

”Vann första heatet och i finalen var det mycket jämt mellan mig och mina medtävlande. I rondellen orkade jag åka ifrån konkurrenterna och fick en fin resa i mål. Och ett resultat som var ännu bättre än Williams”

Vinsten bestod av rallyoverall, en Formel 1 bil, biljett till fordonsmuseet, ryggsäck , T-shirt ”Jag vann trampbilsrallyt” och solglasögon.

Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT för Dej?: ”Jag var väldigt glad, överraskad, för jag trodde inte att jag skulle vinna eftersom jag aldrig hade kört en sådan bil någon gång.” Rickard berättar att vinna var stort, att året efter få komma iklädd rallyoverallen och få en fin prydnadsbil och berätta om året på tronen var också stort. Regelbundet har han därefter besökt trampbilsrallyt och nu att få komma på jubileum och bli ett kort i Trampbilsleken det skall bli häftig tycker Rickard.

Vid samtalet med Rickard framkommer att han har en otrolig tävlingsvilja. Spelar fotboll i Torsby IF, Innebandy i Lekvattnets BK däremot är inte motorsport så intressant trots viss påverkan från släkt och vänner.

Vinstoverallen och T-shirten ”Jag vann trampbilsrallyt” har fått hedersplats i pojkrummet på Graneviksvägen.

Att notera är att grannen i väster, Simon Jansson och grannarna i öster Oskar och Stina Spets har alla vunnit trampbilsrallyt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *