1996 Johan Carlsson

Född 1990 och vann 1996. Bodde då i Rinn och även idag i Rinn. Industriarbetare som för tillfället är arbetslös.

Johan vann rallyt överlägset hade god marginal. Vinsten var lite av varje, 2 t-shirts och en keps och året efter fick han en fin grön Mercedesjeep från MBN bil i egenskap av fjolårsvinnare. Vinsterna betydde mycket. Johan var jättelyckig och stolt över att bli intervjuad av pressen. Mercedesjeepen har en hedersplats i Johans bokhylla bland alla pokaler från hans folkracetävlande. Det var första gången Johan satt i en trampbil då han vann. Hela familjen var på plats och tog del av framgången som resulterade i tårtkalas vid hemkomsten till Rinn.

Johan har följt rallyt vid några tillfällen. Motorintresset är stort och Johan kör idag Folkrace för Östmarks MFF och tävlar i stort sett över halva Sverige. Bl.a. har han tävlat på Gotland. Favoritbilmärket i folkrace sammanhang för Johan är Volvo. Vid flera tillfällen har han fått inta översta platsen på prispallen. Servicen är god då Johan tävlar. Pappa Sören mekar och mamma Helen sköter kameran och brorsan Marcus stöttar också om han inte själv åker och konkurrerar med Johan.

Att få medverka i kortleken tycker Johan är fränt för att citera hans svar. Johan har bokat Midsommar 2013 för Trampbilsrallyts jubileum. Kul att få möta alla vinnare genom åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *