1984 Andreas Näsman

Född 1978 och vann 1984.              

Uppväxt i Torsby bor nu i Karlstad. Jobbar som produktionsutvecklare.

Jag trampade utav bara den, siktade självklart på att komma först i mål och lyckades! Det var viktigt eftersom min bror Johan tidigare deltagit i rallyt och gått till final. Dock inte med samma goda resultat som jag. Vinsten var en trampbil

 

Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT för Dej?: Det var ganska stort i den åldern kommer jag ihåg, sedan var ju fokus på att komma först stor också. Minns inte om man visste vad priset var innan tävlingen, men att få en trampbil var inte fy skam. Då vi kom hem efter trampbilsrallyt bjöd mina stolta föräldrar på jordgubbstårta. Även brorsan Johan var stolt över att jag lyckades vinna.

Vinnartrampbilen blev väl nyttjad. Redan vid hemkomsten efter rallyt skulle den testas av Johan och mej. Då släkt och vänner kom på besök så skulle man alltid visa upp trampbilen och naturligtvis blev bilen testad.

Har idag en son på två år och absolut att jag skall ge honom alla chanser att delta i rallyt det år han fyller 6 år. Tyvärr så finns inte trampbilen kvar som jag vann. Intresset för tävling sitter kvar från trampbilsrallyt. Andreas deltar då andan faller på i diverse banracingtävlingar med sim BMW som han ofta mekar med. Senast var han och tävlade i Tossebergsklättens backracingtävling.  Andreas i sin standardbil BMW såg flera Volvo originalbilar passera mållinjen efter honom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *