2014 Mimmie Wikström

Mimmie WikströmFödd 2008 och vann 2014.

Mimmie går på Kyrkbackens dagis och skall hösten 2014 börja Nollan i Oleby.
Kusinen Selmas familj har en trampbil som köptes in på blocket för något år sedan. Denna Jonnybil har varit Mimmies träningsredskap den sista tiden. Hon vann säkert sista kvalheatet och fick den kortaste vilan före finalen.

Finalen blev aningen strulig eftersom Mimmie upplevde sig som tvåa i mål. Det visade sig dock att trampbilen före Mimmie fått hjälp i starten från en anhörig och blev efter målgången diskvalificerad. En glad Mimmie fick beträda prispallens översta läge. Där fick hon motta Trampbilsrallyt fina priser. Petter Solbergs Rallyoverall till segraren var häftigt och medaljen runt halsen var extra stort eftersom det var Mimmies först erövrade medalj över huvud taget. Familjen med kusiner och grannar fanns på plats och stolt filmade och fotograferade Mimmies prestationer.

En stolt ficka bar T-shirten ”Jag vann trampbilsrallyt” dagen efter tillfrisknandet då hon besökte dagis och fick då berätta om sina strapatser på midsommarafton i Torsby med allt det som förekom. Minijogg, barndans och så trampbilsrallyt.

Mimmie ser redan fram mot nästa år då hon åter skall möta rallypubliken och då berätta om året på tronen. Innan dess hinner hon att leka med sina kompisar hemma på studsmatten eller ute i skogen som också är intressant. Nu i dagarna, i väntan på mamma och pappas semestrar följer hon med spänning de 50-talet vaktelägg som hon stolt visade upp som låg för kläckning. I familjen och bland kusinerna finns flera som med spänning ser fram mot kommande år eftersom de flesta ännu inte nått åldersgränsen 6 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *