1970 Sören Staaf

Sören Staaf till vänster.

Född 1965 och blev rallyts vinnare 1970.

Sören tävlade som 5-åring och avgick som segrare i rallyt. Bodde i Torsby och gör så än idag. Jobbar som resemontör i eget företag. Arbetet är till stor del förlagt till Norge.

Rallyt gick runt torget och vid nuvarande Blå Huset fick Sören ”tramp” i bena och drog ifrån och vann övertygande finalen. Vinsten var trampbil med skopa. Viss missnöjdhet kunde skönjas eftersom broder Conny som vann året före fick hela ekipaget alltså bil, skopa och kärra.

Sören är trogen åskådare vid midsommarens höjdpunkt – trampbilsrallyt. Upplever rallyt som mycket trevligt och roligt inslag i bil- och motorvänliga Torsby.

Sören är starkt engagerad i TACC (Torsby American Car Club) där han under åren 1987 – 2010 var dess kassör. Numera är medlemskapet och medlemsaktiviteterna som engagerar Sören. Sören är stolt ägare av en HotRod en T-Ford som är ett nybygge utfört av honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *