1969 Conny Staaf

Foto: Bröderna Conny och Sören Staaf.

Född 1963  och  vann 1969Bodde då liksom idag i Torsby.

I Torsby har Conny en egen redovisningsbyrå med flera anställda.

Han minns att han vann rallyt övertygande.Via tidningsreferat i Värmlands Folkblad framgår det att andraplatsen i rallyt tog Urban Larsson.

Han glömmer aldrig glädjen över vinsten som var traditionellt på den tiden en trampbil med skopa o släp. Vinsten fick han motta av FABE-produkters föreståndare Sixten Igelström som lyfte upp Conny på segerpallen. Ett ekipage som han var mycket rädd om. Broder Sören fick med nöd och näppe testa trampbilen hemma på gatan.

I ungdomen var Conny duktig fotbollsmålvakt i klubbarna Torsby IF, Västanviks AIF, Rinns AIK och Fensbols IF. Via sitt jobb som ekonom och innehavare av CS Företagskonsult AB har han uppdrag för Torsby IF och Team Torsby.

Bilintresset sträcker sig till svenska bilar som verkar vara Connys favoritmärken, och på sin senaste en volvos nummerplåt kan man läsa GREYMAN. Vad detta betyder kan man fundera på? En person har löst gåtan! Conny närmar sig 50-årsstrecket men det har absolut inte med ålder och gråa hår att göra är hans kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *