1979 Jörgen Gustavsson

Född 1974 och vann 1979

Bodde i uppväxten på Nya Torggatan i centala Torsby och flyttade sedan till Oleby. Jobbar i Norge. Jörgen hänvisar till texten i Fryksdals-Bygden 790626:

– Jörgen Gustavsson blev årets segrare. Han var först över mållinjen i finalen, men det var ett tag oklart om han skulle vinna ändå. Han var tillsammans med konkurrenterna väl lik de stora Formel 1-förarna och tävlingsjuryn fick ta ställning till om det var fråga om trängning innan hålnålskurvan eller ej. Nu enades man om att Jörgen kört klart bäst men utökade prislistan istället. Vinsten var en trampbil och samma pris till tvåan Robert Eder. Övriga i finalen var Liselott Zetterberg och Fredrik Grigholm.

Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT för Dej?
Jag blev väldigt stolt över vinsten är Jörgens korta men bestämda svar. Mamma Yvonne berättar att Jörgen blev rädd då han högt uppe på scenen lyftes upp vid prisutdelningen. Så högt har 5-årige Jörgen sällan varit. Hon tvivlar på trängningen i finalrallyt. Det var nog inte så dramatiskt som man kunde läsa i pressen.

Apropå bilar så vill mamma Yvonne framföra Jörgen son Sören som deltog i rallyt 2002. Han har blivit en stor SAAB-fantast. Reparerar och putsar upp SAAB-bilar av olika årgångar och modeller. Detta på ett så storartat sätt att hans verksamhet uppmärksammats i pressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *