1982 Mikael Larsson

Född 1976 och vann 1982.

Då rallyt genomfördes bodde jag i Torsby. Tyvärr så kommer jag inte riktigt ihåg hur loppen gick till, jag har pratat med familjen som var på plats och dom kommer ihåg lite mer men inte mycket.

Enligt mor så tog jag ledningen tidigt och var aldrig hotad. Kvalheaten kommer vi inte ihåg något från. Mormor sprang runt hela banan och hejade det är väl det enda jag minns förutom att jag vann. Jag hade ärvt en trampbil som jag hade haft ett tag innan, så jag hade nog en stor fördel av det.

Att jag skulle vinna en trampbil hade jag ingen aning om och jag blev otroligt glad när detta förklarades för mig. Någon bilfantast blev jag inte trots vinsten. Men jag har spelat handboll och fotboll i Torsby i många år. Läste på gymnasiet i Munkfors till elektriker.

Efter detta lumpen, och sen bar det till Karlstad för att arbeta och spela handboll. Bodde där i tio år innan jag flyttade till västkusten. Jobbar idag som grossistförsäljare av elmaterial åt Solar, och bor två mil väster om Uddevalla med min sambo och våra två barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *