2005 Oskar Spets

Född 1999 och vann 2005.

Bor i Torsby. Studerande i åk 7 på Frykenskolan.

Framtidsplaner är fotbollsgymnasiet i Degerfors och yrkeslinjen är högt ställt nämligen Fotbollsproffs i Liverpool i England. Det är inget fel att ha ambitioner!

Kort beskrivning om hur loppet gick: En kompis bjöd på tuggummi före finalen.” Detta gör Dej taggad ” var hans motivering och ”i finalen låg jag 3:a när vi gick in i rondellen. Låg i ytterkanten och ut ur rondellen ledde jag med 5 meter som jag sedan höll in i mål.”

Vinsten bestod av en overall, biljetter till fordonsmuseet, prydnadsbil, guldmedalj.

Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT för Dej?: ”En kul grej att vinn, speciellt när det är i Torsby. Att vara del av en återkommande tradition”.

Stolta föräldrar tog del av finalen. Mest förvånad var pappa Jonas som trots fixad träning med en kompis trampbil inte kunde tro på seger. Treåriga systern Stina bestämde sig på ”stört” att bara hon blir 6 år så skall hon vinna. Även Stina en person med ambitioner.

Oskar har ett stort fiskeintresse. Under sommaren hade han tagit en av Frykens större gäddor om man nu får tro storfiskarn. Till skolstarten hade han i uppgift att ta med ett minne från sommarlovet. Döm om föräldrarnas förvåning då Oskar tog med fiskedraget från storfångsten och inte vinnarmedaljen från trampbilsrallyt.

Trampbilsleken benämner han som stort. Trampbilsrallyt har blivit en tradition. Vinst 2005, hämta ”åretefterbilen” och berätta om året på tronen 2006. 2008 vann syrran Stina rallyt och 2009 fick hon berätta om året på tronen och hämta ”åretefterbilen” från MBN-bil.

Oskar är som nämnts stor fiskefantast och idrottsligt så spelar han fotboll i Västanviks AIF och handboll i Torsby IF.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *