2009 Leo Dahlman

Född 2003 och vann 2009. Bodde då i Nora och gör så fortfarande. Studerar. Går nu i årskurs 3.

Har framtidsdrömmar om yrken som brandman eller personlig assisten en sann humanist.

Gymnasietiden är han inte främmande för att genomföra i Torsby och då som elev på skidskyttelinjen. Förutom skidskytte så finns också rallysporten med som framtida fritidsintressen..

Kort beskrivning om hur loppet genomfördes: Leo och familjen hade inte en tanke på trampbilsrallyt då de åkte upp till Torsby. Först då de kom ner på Torget blev de varse om att trampbilsrallyt för 6-åringar strax skulle dra igång. Snabb anmälan däri ingick T-shirt och keps. Och så var det bara att invänta starten.

” Mitt lopp var sista heatet innan finalen. Som jag alltid gör så gick jag ut för fullt redan från start och jag var först ända till mållinjen. Nästan direkt efter så var det dags att köra finalen. Där blev det jämnare till en början. Jag var lite trött efter kvalheatet. Efter en jämn start så låg jag etta. Jag trampade på som bara den och höll placeringen för att komma som segrare i mål.”

Vinsten bestod av diverse prylar, medalj, keps, raceroverall m.m.

Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT för Dej?: ”Alltid kul att vinna nåt man ställer upp i.” Vinsterna var uppskattade och vid skolstarten hemma i Nora hade Leo klätt upp sig i T-shirten ”Jag vann trampbilsrallyt…”

Idag är såväl T-shirt som overallen urvuxna men de liksom modellbilen från MBN-bil har hedersplats i hemmet.

Jubilerandet midsommar 2013 har redan bokats in och att vara ett kort i Trampbilsleken upplever Leo som häftigt och spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *