Gästbok

Skriv gärna en rad i vår gästbok!

16 svar på ”Gästbok

 1. Har en monark rally till salu, med tillbehör tippkärra och frontlastare. Sitsen är tyvärr sprucken. Är det ngn som är intresserad av denna och vad är den värd?

 2. Midsommarafton 2018 genomförde traditionsenligt det 56 trampbilsrallyt i rad. Årets segrare heter Olle Broberg Linder och bor i Svenneby utanför Torsby. Innan årets rally var Richard Bodén, fjolårets segrare iför vinnaoverall på plats för att berätta om året på tronen och för att hämta Fryksdalens bils fina modellbil som delas ut varje år till förra årets segrare.
  Resultat Trampbilsrallyt 2018:
  1 Olle Broberg Linder, TSvenneby
  2 Gustav Hedlund, Framgårdsvägen
  3 Alfred Rädström, Gärdesgatan
  4 Kevin Berg, Munkfors
  5 Vincent Trollåker, Utterbyn
  6 Elliot Walfridson, Torsby

 3. Hej!
  Vi funderar på att sälja vår välanvända men hela Jonnybil av den gamla modellen med stoppat vitt säte och vit ratt. Den röda färgen är givetvis skavd. Är det någon som vet var man kan hitta flest potentiella köpare och vad som är ett rimligt utropspris? Vi tänker lägga pengarna på att nu ta klivet upp och köpa någon rörelseinspirerad utegrej till våra numer datatokiga barn.
  Mvh
  Therese

 4. Hej Där!
  Undrar om det finns någon som har intresse av en gammal Jonnybil som jag har stående i garaget. Tror att allt funkar men kan kolla vidare och även skicka bilder om så önskas ,
  Kan säljas efter överenskommelse.
  Finns i Stockholm
  Mvh Peter

  • Hej!
   Jag är intresserad. Är ute efter en till mina söner, skicka lite bilder på den om den finns kvar. Mvh Niclas.

 5. Hej.
  Jag är ägare av en Jonny bil med släp.
  Den använde jag på 70 – talet och har stått på en vinda sedan dess.
  Kanske vill museet utöka antalet bilar?
  Finns det något värde i dom?

  • Morgan.

   Kul att Du hörde av Dej.
   I inbjudan till årets trampbilsrally informerade vi om en kommande ”Kvällskurs” se nedan.

   Du som har tillgång till en Jonnybil och som vill få den uppjusterad och körduglig har möjlighet att delta i en ”kvällskurs” som startar upp i höst i samverkan med Studiefrämjandet. Anmälan till 0560-71733. Har Du en Jonnybil eller delar därtill och kan tänka Dej att ge bort till Midsommarkommittén för upprustning och körduglighet hör av Dej på telefon 070-3762962. I vår nuvarande ”bilpark” finns endast 6 bilar som används bara vid trampbilsrallyt.

   Vi har som du förstår av annonsinnehållet intresse av framförallt bilen.

   Ang. priset – svårt att säga.

   Vi har köpt en sprillans ny Jonnybil som aldrig varit använd av Gnosjö Rotaryklubb. De ingår i en hjälporganisation / second handbutik där de kommit över bilen.
   Vi betalade runt tusenlappen för den med förbehållet att pengarna gick till ett behjärtansvärt projekt.
   Hör gärna av Dej.

 6. Hej! Jag är ägare till en Jonny-bil från sent 70-tal. Hade den och körde med när jag var liten och har idag plockat fram den så att mina tvillingar (pojk + flicka) på snart 3år skulle få prova den. Den fungerar perfekt trots stilleståndet i ca 30 år på vinden i mitt föräldrar hem. Jag minns hur jag körde snabbare än alla andra grabbar på gatan som hade bilar med kedjedrift! Synd att inte man deltog i rallyt! Underbar konstruktion på Jonnybilen enligt mig! Då jag använde bilen nära varje dag från 3-6års ålder betyder den mycket för mig och det är speciellt att låta ens egna barn åter ta den i bruk.
  ”Team Karlsson” ställer härmed in siktet på att delta i rallyt med två förare och egen bil om 3år och efter hård träning 😉
  Någon som har koll på var man kan skaffa lämpliga hjul till bilen? Original fälgarna fick några sprickor när jag sladdade med bilen nerför en brant backe i snö… Är rädd att original hjulen går sönder helt och tänker mig därför en uppsättning ”bruks-hjul”.

  MVH

  Fredrik Karlsson

  • Hej Team Fredrik.
   Det drar ihop sig till Trampbilsrallyt för barn födda 2010.
   Välkomna till Torsby.
   All tävlan sker med våra egna trampbilar som är reserverade enbart för Trampbilsrallyt.
   mvh
   Håkan Halstensson

 7. Vilken rolig hemsida 🙂 Hoppas det kommer mer bilder och berättelser. Undrar också.. Finns inte ritningarna kvar på trampbilen ? Finns inget intresse för att starta tillverkning ?

 8. Vilken kul idé Och vilket jobb…
  Fick tipset genom Guvenörens månadsbrev Kommer med stort intresse läsa och de kommande inläggen

  Stort TACK
  Mvh Harry

  • Ingemar är son till Kjell Larsson.
   Kjell var kamrer på Wermlandsbanken i Torsby.
   Tror att Kjell kommer från Vitsand.
   Familjen flyttade från Torsby ganska tidigt efter rallyt och bosatte sig då i Hagfors.
   Ingemar bor i Karlskoga och att Kjell bor i Degerfors.

 9. Äntligen är vi igång med vår hemsida för Trampbilsrallyt!

  Snart väntar ett jubileum efter 50 år av trambilsrallyn i Torsby centrum. Vi tyckte detta var en bra idé – att presentera alla värdiga vinnare, historier och minnen från de olika tävlingarna. Vi hoppas att både vinnare, övriga deltagare och publik kommer att uppskatta hemsidan och det material vi kommer att presentera under det kommande året.

  Vi hoppas också att den kommande kortleken kommer att uppskattas. Du vet väl att du redan nu kan förhansbeställa dina kortlekar? Följ anvisningarna under ”Förbeställ kortlek” och förbeställ kortleken redan idag så vet du garanterat att du kommer att få så många du vill köpa.

  Känn dig välkommen att dela med dig av dina egna kommentarer, minnen och historier via denna gästbok. Jag är övertygad om att det finns mycket att berätta från dessa 50 år.

  Trevlig läsning, så ses vi igen vid Trampbilsrallyts 50-årsjubileum 2013!

  Lars Blomqvist, president
  Torsby Rotaryklubb 2012/13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *