1987 Erik Lundqvist


Född 1981 och vann 1987.

Uppväxt i Karlstadstrakten med rötter i Lekvattnet och Ekshärad.
Bor idag i Stockholm. Arbetar son sjuksköterska på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

I barndomen firades ofta midsommar hos mormor och morfar i Lekvattnet. Samman- strålade där med trampbilsrutinerade kusiner. Många minnen finns från dessa midsomrar som flera år kretsade kring trampbilsrallyt eftersom kusinerna representerade olika årgångar. Familjerna blev naturligtvis intresserade i rallyt och ivriga påhejare.

Erik hade fått trampbil från äldre kusiner och var vältränad innan det stora rallyt på midsommar i Torsby. Erik vann överlägset i såväl försök som final. Vinsten var en Walkman. Kusinen Daniel vinnare 1985 vann en trampbil. Viss besvikelse upplevde Erik.
(Trampbilstillverkningen hade upphört och inga trampbilar fanns som pris längre.) Det skulle visa sig senare att även kusinen Marina skulle även hon vinna, nämligen år 1990.

Rättelse:
Tyvärr blev vår presentation av vinnare 1987 tidigare presenterad som en annan vinnare.
Pär Lindén. I presentationen av Pär har vi tagit del av Pär egna minnen från rallyt. Han vann sitt försök och blev tvåa i finalen. Det är klart att för alla sexåringar som får komma upp på scenen och motta priser är vinnare och i den tron har Pär varit att han vann. Vid vår förfrågan om rallyt stärktes Pär tro på att han var vinnaren och han blev så presentera. I månadsskiftet maj-juni 2013 upptäcktes att vår uppgiftvar felaktig och vi från ”rallysekretariat” har gjort de justeringar som varit möjliga.

Rallyhälsningar
”Rallysekretariatet”
Håkan Halstensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *