1997 Charlie Karlsson

Charlie längst till vänster i blå keps.

Född 1992 och vann 1997. Hade precis då flyttat till Torsby och bodde i Kilåsen. Bor idag i Kalvsund utanför Göteborg.

Tog studenten juni 2011, arbetar deltid som avlösare för barn med funktionshinder och deltid som gyminstruktör. Försökte sig ett tag på den militära banan men det var inget för Charlie.

Han har gått en kurs i juridik på Universitetet och har precis påbörjat en kurs i retorik. Detta är intressant och kommer framöver att bli ytterligare studier i ämnena.

Han minns att första heatet gick utan större problem men det var mer action i finalen då han i en tight duell på mållinjen tog sig förbi Markus Wahlberg som då ledde. Idag är Markus en mycket god vän till Charlie. Vinsten bestod av en färgglad T-shirt och en liten matchande ceps.

Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT? Eftersom hans familj nyss hade flyttat till Torsby så kände de inte till Trampbilsrallyt som tradition och visste inte att det var en speciell årskull som skulle tävla. Det resulterade i att Charlie racade mot dem som var födda året innan vilket han fick reda på först efter finalen. Segern har han tagit med sig som ett stolt minne och en självförtroendeboost! Efter målgången ser han mamma gråta. Han visste inte då att man kunde gråta av glädje. Det var det mamman gjorde. Lillebror William var jätteglad han också för Charlies skull.

Charlie har inte besökt Torsby de senaste midsomrarna men har nu planerat in jubileet. Han kollar trampbilsrallyts hemsida regelbundet och att vara ett kort i Trampbilsleken uttrycker han som ”Grymt”.

Tävlingsivern finns kvar. Spelat fotboll, gått handbollsgymnasium, spelar seriespel i boule m.m. Mesta meriten är vinst i gruppspel i Boul-SM 2002 år samt segrar i mindre lokala mästerskap. Nu är målet att tävla i crossfit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *