2011 Gustav Eriksson

Född 2005 och vann 2011

Bor i Torsby och är elev på Holmesskolan.

I finalen var det fyra pojkar och två flickor som gjorde upp om segern. Hitintills hade tre flickor vunnit rallyt. Skulle nu fjärde damsegraren koras? Nej segrare blev Gustav Eriksson.

Träningen hemma hos farmor och farfar med pappa Pers gamla trampbil gav resultat. Det var en stolt och glad segrare som äntrade prispallen och mottog Petter Solbergs tävlingsoverall och alla övriga priser.

Vid EM i Rallycross samma år i Höljes fick Gustav iförd vinnaroverallen äran att träffa Petter Solberg och stolt berätta om sin seger i trampbilsrallyt. Petter kontrade med att skriva sin autograf på overallen och kort berätta om sina rallyprestationer.

Gustavs fritid är fylld av aktiviteter bl a fotboll, skidor och innebandy.Det är ännu lång tid fram till den dag man skall specialisera sig för vilken idrott man skall välja – kanske blir det rally säger Gustav.

Framtida yrkesroll har han ännu inte ägnat en tanke.

Ser fram mot en hektisk midsommar med Minijoggen och ev Borejoggen och så alla aktivteter med trampbilsjubileet och att heja fram syrran Elin som i år skall finnas på startlinjen i trampbilsrallyt.

Kortleken med Gustav som ett av spelkorten tycker han är häftigt. Han kommer att införskaffa flera exemplar för att förära släkt och vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *