Med trampbilsrallyt i sikte

Vi har nyss passerat höstdagjämningen och trampbilsrallyt är kanske inte så aktuellt för gemene man.
Men vi i Torsby Rotaryklubb har tre goda ting att glädjas åt vad det gäller trampbilsrallyt.

  1. För det första – I början av månaden passerade räkneverket på vår hemsida www.trampbilsrallyt.se 100 000 besökare. I skrivande stund har vi passerat ytterligare 3 000 besökare.
  2. För det andra – I helgen blev vår huvudsponsor för trampbilsrallyt Petter Solberg världsmästare i Rallycross. Sedan tidigare är han världsmästare i rally. STORT GRATTIS PETTER från oss alla ”trampbilsvänner”.
  3. För det tredje – Kontakt har nu tagits med Studiefrämjandet och om allt faller på plats så skall vi snart vara igång med en kurs där Du kan vara med och fixa och dona med Din egen trampbil, eller medverka att den bilpark som finns i vår ägo blir uppiffad och körklar. Läs mer om tid och plats i kommande TorsbyBlad eller på vår hemsida www.trampbilsrallyt.se

2010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *