Gnosjöbilen

Under våren 2014 kom ett mail till Torsby Rotaryklubb om att det i småländska Gnosjö fanns en splitter ny Jonnybil. Mailet kom från en föreningsallians bestående av Rotary, Lions, IF Metall, Svenska Kyrkan, Gnosjö Missionsförsamling, Gnosjö Scoutkår och Östhjälpen som tillsammans driver en second hand-butik. Bland inkomna alster under våren hade de fått in en Jonnybil.

Via hemsidorna www.rotary.se/torsby och www.trampbilsrallyt.se hade de noterat att här bedrevs ett trampbilsrally i Rotarys regi just med Jonnybilen.Torsby Rotaryklubb blev erbjuden att köpa den. Klubbens styrelse beslutade att lägga ett bud och blev så dess ägare. Med hjälp från Rogers Åkeri i Sunne blev den transporterad till Torsby dagarna före midsommar 2014. Att idag se en splitter ny Jonnybil är stort. Likaså att den är vår.

Gnosjöbilen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *