1981 Jonny Arvidsson

Född 1976 och vann 1981

Född i Torsby och bor idag i eget ritat, byggt och inrett hus i södra delarna av Oleby, där han fått fritt spelrum för sitt yrke som snickare. Han har sitt jobb i Norge. Äger några fastigheter i centrala Torsby som hyrs ut till bostäder och affärsverksamhet.

 

Jag var väl förberedd för rallyt. Vi bodde på Vitsandvägen och hade nära upp till Fryksände kyrka där asfalten runt kyrkan var perfekt för oss barn i närheten att träna inför rallyt. Alla hade vi trampbil på den tiden.

Kort beskrivning om hur loppet: Året jag vann var jag endast 5 år. Det var först ett kvalheat som jag vann och final där ledde jag från start till mål och vann med stor marginal. Vinsten bestod av ”bara” en trampbil. Vinstbilen trampade jag stolt hem till Vitsandsvägen. Deltog även 1982. Jag gick till final även då men drabbades av ”motorhaveri” – en bult gick av någon stans och det blev tvärstopp.

Vad betydde vinsten i TRAMPBILSRALLYT för Dej:
Jag hade många roliga timmar i trampbilen som kördes tills det var skrot. Har införskaffat en som mina barn Axel och Signe skall ges chansen att förbereda sig inför sina deltaganden i trampbilsrallyt.

Familjen följer årligen trampbilsrallyt och ser fram mot jubileet och till det blir Axels och Signes tur att delta i midsommarens höjdpunkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *